Set escrits cristians

Amb la Llum de Jesús

Notes sobre l'autor David Cortada Hortalà

David Cortada neix a Banyoles el 1972 i creix a Girona en el si d’una família catòlica practicant, de set germans. Segueix els seus estudis, que culminen en la llicenciatura i màster en Ciències Religioses. Al llarg de la seva vida exerceix diversos treballs, la qual cosa li dona experiència en diferents sectors laborals.
En la seva trajectòria vital coneix alguns cristians que l’influiran significativament en la manera de viure i veure les coses. Entre aquests, l’ermitana d’Alinyà, Lourdes Garriga; l’ermità de Montserrat, Basili Girbau; el vell mossèn jesuïta xinés Peter Yang; el prevere Josep M. Nogué; i altres, d’on pouarà la saviesa cristiana que es reflecteix en aquest llibre.
“El bé fa bé i el mal fa mal”, o bé “Les coses de Déu són senzilles, les dels homes complicades”, són pensaments que indiquen la seva línia vivencial.David Cortada ens ofereix les seves reflexions a partir d’una lectura molt atenta dels evangelis. Hi recull testimoniatges, tant d’autoritats reconegudes al llarg de la història de l’Església i del pensament en general, com de cristians amb els quals ha tractat les qüestions plantejades en aquest llibre.

Pots descarregar-te el llibre clicant aquí (Gratuït).

Escriviu-nos